Bureau voor Budget en Inkomens Beheer midden nederland B.V.
Bureau voor Budget en Inkomens Beheer midden nederland B.V.
Postbus 139
3430 AC Nieuwegein
-
Bureau voor Budget en Inkomens Beheer Midden Nederland B.V.

 

Aanmelden mijn.onview.nl

U kan via internet uw eigen beheerrekening inzien en eventueel uw leefgeldrekening (het is alleen mogelijk om rekeningnummers van de SNS Bank / Rabobank te laten zien).

De getoonde saldo’s zijn niet het beschikbare saldo, betalingen die klaar staan ter uitvoer zijn hierin dus niet in opgenomen. 
Let op! De getoonde transacties zijn altijd 1 werkdag oud. Bijvoorbeeld: Mutaties van dinsdag zijn dus pas op de woensdag zichtbaar en van de vrijdag pas op de maandag.
De papieren afschriften worden nadat u toegang heeft niet meer aan u verzonden. Wilt u dit wel, dan zijn kosten aan verbonden.

U mag de verstrekte login gegevens niet aan derden verstrekken. Bij misbruik wordt het account geblokkeerd zonder enige opgaaf van reden. De aanvraag kan alleen gedaan worden door de cliënt zelf en niet door derden. Het e-mailadres wat bij ons bekend is moet hetzelfde zijn als in de aanvraag. De aanvraag wordt niet in behandeling genomen als de gegevens niet overeen komen.  Bij opzegging budgetbeheer of einde bewindvoering wordt het raadpleeg portal afgesloten. Bij overgang naar een andere bewindvoerder krijgt hij/zij tijdelijk toegang tot het raadpleeg portal om het dossier op te starten.

LET OP: de aanvraag wordt behandeld door systeembeheer van BBIB en niet door uw bewindvoerder. U krijgt automatisch bericht van ons met de login gegevens per email. Bewaar de login gegevens goed.

Als hulpverlener kunt u voor uw cliënt ook toegang krijgen. Dit kan door middel van een schriftelijk en ondertekend verzoek (door cliënt en hulpverlener / instantie ondertekend)  klik hier voor het formulier.

Via dit menu kunt u een nieuwe aanvraag doen, als u al een account heeft en u vult het formulier in dan wordt u account aangemaakt en u ontvangt de login gegevens per email.