Entree BBIB

Via deze pagina kunt u extra geld aanvragen of een bericht versturen naar uw bewindvoerder. Onderaan dit menu kunt u een andere betaling laten doen (niet aan u zelf).

Ook kunt u een betaal verzoek doen met een of meerdere bijlagen.
U kunt maximale 15 Mb uploaden en voor maximaal 8 bijlagen.
Als bijlage kunt u een PDF of JPG bestand uploaden!  Heeft u een word document of een ander format, sla deze op als een pdf-je (opslaan als en dan keuze maken) en voeg deze dan toe als bijlage.  

Als u gebruik maak van deze faciliteit dan verzoeken wij u de facturen niet meer per post of per fax bij ons aan te bieden. Ook de ontvangen kopie nogmaals aanbieden heeft geen enkele zin.

Betaalverzoeken:
Heeft u een betaal verzoek dan dient u:
1) de complete factuur bij te voegen
    of
2) Duidelijk het rekeningnummer, de naam, adres, postcode en plaats en vooral het betaalkenmerk/omschrijving op te geven.

Zonder dat wordt de betaling niet uitgevoerd door ons!

LET OP : Er wordt ook een kopie naar uw mailbox gestuurd, mocht u deze niet ontvangen hebben kijk dan ook eens in uw spambox.

Het bericht wordt naar uw bewindvoerder gestuurd, onder contact kunt u zien wanneer uw bewindvoerder werkt / afwezig is.
Houd u er ook rekening mee dat wij een verwerkings tijd hebben en dat uw verzoek niet gelijk wordt beantwoord / behandeld. Als u dat wel wil dient u te bellen tijdens ons spreekuur.

 

Vriendelijk verzoek aan u om het bericht niet meerdere malen te versturen.

 

(update 10 mei 2019)

Uw volledige achternaam aub en geen afkortingen.
Uw adres met huisnummer.
Uw emailadres waarop wij u kunnen bereiken.
Het telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken.

 

 

AUB zo volledig mogelijk invullen, als u een bijlage heeft kunt u deze uploaden.

Uploaden van bestanden.

Klik op bladeren en kies de map waar het bestand(en) staat / staan. U kunt meerdere bestanden selecteren (maximaal 8) door de CTRL toetst ingedrukt te houden. U kunt alleen PDF en JPG bestanden bijsluiten.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat wat u upload goed leesbaar is (dus scherp en recht), maar ook volledig! Indien NIET volledig wordt niet in behandeling genomen.

 

 

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com